Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Γίνε μέλος της οικογένειας του Φοίνικα Περιστερίου

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 22:17    Print    Email
53 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο σύλλογός μας και 36 από αρχής λειτουργίας των ακαδημιών μας.

Από το 1988 έως και σήμερα, χιλιάδες παιδιά υπήρξαν ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, και γαλουχήθηκαν με τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Αρκετοί απ’ αυτούς, έπαιξαν ποδόσφαιρο σε υψηλότερο επίπεδο, κάποιοι ως επαγγελματίες, και κάποιοι ακόμα φόρεσαν και το εθνόσημο, σε μικρότερες ηλικιακά Εθνικές ομάδες. Ακόμα υπάρχουν παραδείγματα ποδοσφαιριστών μας, που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες μας, και ο ίδιος ο Φοίνικας, τους έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσουν προπονητική καριέρα.

Ερχόμενοι στο σήμερα, συνεχίζουμε το κοινωνικό μας έργο, έχοντας επικεφαλής τον πιο έμπειρο προπονητή ακαδημιών της πόλης μας, τον Κο Χιώτη Δημήτρη, και ένα ανανεωμένο προπονητικό team, όντας όλοι κάτοχοι διπλώματος UEFA, και τεράστια όρεξη για δουλειά.

Γιατί πέρα από το ποδόσφαιρο, ο Φοίνικας, το θέμα των ακαδημιών, το αντιλαμβάνεται ως κοινωνικό έργο.

Παράλληλα με τα αγωνιστικά, για την φετινή χρονιά έχουν προγραμματιστεί δωρεάν σεμινάρια για τους γονείς, σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία των παιδιών, από ειδικό επιστήμονα, καθώς επίσης και θέματα σωστής διατροφής.

Πέρα από την ανανέωση του προπονητικού μας team, φέτος, επτά (7) παιδιά από τις ακαδημίες μας, θα αποτελούν μέλη της ανδρικής μας ομάδας, η οποία και έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Το τεχνικό τιμ των ακαδημιών μας, ενισχύθηκε σημαντικά, αφού καλωσόρισε στις τάξεις του, δύο καταξιωμένους Περιστεριώτες προπονητές, με μακρά θητεία σε τμήματα ακαδημιών και πολλές επιτυχίες, όπου κι αν βρέθηκαν.

Αναφερόμαστε στον Σωτήρη Ρίζο και στον Τάκη Μανεσιώτη, που ήρθαν για να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο των ακαδημιών μας, αναλαμβάνοντας την Κ13 και την Κ15 αντίστοιχα.

Ραντεβού λοιπόν, από την 1η Σεπτεμβρίου, στα γραφεία του συλλόγου μας, στο γήπεδο της Χωράφας, για να γίνετε κι εσείς μέλη αυτής της προσπάθειας.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις εγγραφές στα τηλέφωνα: 210-5767989 & 6978532228


ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ