Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Ανακοίνωση αποδεσμεύσεων

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 15:25    Print    Email
Ο Α.Σ. Φοίνικας Περιστερίου ανακοινώνει την αποδέσμευση τριών (3) ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι αποτέλεσαν βασικά στελέχη της περσινής μας πορείας, αλλά και των τελευταίων ετών.

Πρόκειται για τους: Αντώνη Διονάτο, Σίμο Λάσκαρη και Σωτήρη Μάζη.

Ο Αντώνης Διονάτος ήρθε στο Φοίνικα το 2018 και από την πρώτη κι όλας χρονιά, πήρε φανέλα βασικού, ενώ με κάποια από τα γκολ του έδωσε πολύ σημαντικές νίκες στην ομάδα μας, σε καθοριστικά ματς.

Ο Σίμος Λάσκαρης, ήταν αλληλένδετος με τη φανέλα του Φοίνικα από το 2008. 15 χρόνια συνεχής παρουσίας με γεμάτες χρονιές, υπηρέτησε την ομάδα μας όσο λίγοι, ίσως όσο κανείς, αφού αποτελεί τον μακροβιότερο ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας.

Ο Σωτήρης Μάζης, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ποδοσφαιρική μας ακαδημία, και ξαναγύρισε στην ομάδα μας το 2016, όπου έπαιξε για 2 συνεχόμενες σεζόν. Μετά από απουσία 2 ετών, επέστρεψε και πάλι στον σύλλογό μας το 2021 και τα 2 τελευταία χρόνια ήταν και πάλι από τα βασικότερα στελέχη και εκ των πρωταγωνιστών της φετινής χρονιάς που η ομάδα μας διεκδίκησε για ακόμα μια φορά την άνοδο στην Α' Αθηνών.

Άψογοι χαρακτήρες και οι τρεις τους, ποδοσφαιριστές και κυρίως άνθρωποι που πάντα θα κοσμούν την ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε και τους τρεις που τιμήσαν τη φανέλα μας όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες.

Τέλος, ανακοινώνουμε και την αποχώρηση του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Μαϊκαντή. Ένας ακόμα εξαιρετικός χαρακτήρας που βοήθησε τα μέγιστα από το πόστο του στην προσπάθεια της ομάδα μας. Κατάφερε πολύ σημαντικά αποτελέσματα με τους περισσότερους τερματοφύλακες του συλλόγου μας.

Τον ευχαριστούμε επίσης για την αφοσίωσή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ