Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Ανανέωση συνεργασίας με τον Γιώργο Λαζάρου

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 07:15    Print    Email

Το Δ.Σ. της ομάδας μας, προ ημερών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η συνεργασία με τον προπονητή μας, Γιώργο Λαζάρου, ανανεώνεται για ακόμα μια χρονιά –  τέταρτη στη σειρά-, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση που υπάρχει στο έργο του. Ελπίζουμε πως και η νέα σεζον θα είναι εξίσου επιτυχημένη και οι στόχοι μας θα υλοποιηθούν.»
 
Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργου Λαζάρου σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με το σύλλογο μας, δήλωσε τα εξής:
 
«Νομίζω πως όταν τον Νοέμβριο του 2016 ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με σκοπό να σώσουμε τη χρονιά και να θέσουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο, αν κάποιος μας έλεγε ότι τις επόμενες δυο σεζόν διαδοχικά, η ομάδα θα κατελάμβανε την τρίτη θέση και για πρώτη φορά θα συμμετείχε σε δυο μπαράζ ανόδου για την Α κατηγορία, θα θεωρούσαμε ότι είναι ένα αρκετά αισιόδοξο σενάριο.

Με εξαιρετική συνεργασία και πολύ δουλειά από όλους μας, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική και κυρίως υγιή ομάδα. Τα τελευταία δυο χρόνια τα βήματα προόδου που έχουμε κάνει είναι σημαντικά και το ειδικό μας βάρος ως ομάδα ολοένα και μεγαλώνει.

Με  γνώμονα όλα αυτά, χαίρομαι που και την επόμενη σεζόν θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Φοίνικα Περιστερίου. Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου για τέταρτη συνεχή χρονιά. Ελπίζω πως θα φάνουμε και πάλι ανταγωνιστικοί και θα πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε.»

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ