Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Μια ανάσα ακόμα

Κυριακή, 05 Μαϊος 2019 14:04    Print    Email
  • 04 / 05 / 2019 - ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΑΦΑΣ - 29η Αγωνιστική Πρωταθλήματος
  • Φοίνικας Περιστερίου - ΠΟΨ 2-1
  • Logo Omadas 2
  • Logo Omadas
  • Γκολ: 65' 83' Λαζάρ
  • Διαιτητές: Αλάμπεης, Τζανής, Χριστοδούλου
  • 1) Ξηρός
  • 2) Ρώϊμπας
  • 3) Διονάτος
  • 4) Μακρής
  • 5) Ραυτόπουλος Π.
  • 6) Λάσκαρης
  • 7) Κούτρης (72' Λιαγκόζης Θ.)
  • 8) Λιαγκόζης Γ. (90' Κολοκοτρώνης)
  • 9) Ραυτόπουλος Δ.
  • 10) Λαζάρ
  • 11) Σταμάτης (57' Αχλάδης)
Μια ανάσα ακόμα
Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις
Στο χθεσινό ματς ζωής και θανάτου για την ομάδα μας απέναντι σε εκείνη του ΠΟΨ, εμείς αναδειχθήκαμε νικητές με το τελικό 2-1 να έρχεται με ανατροπή από τα τεράστια ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών μας, που εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες, δείχνουν ότι ποτέ δεν είναι αργά.

Με τον χθεσινό μας αντίπαλο, να αποτελεί μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας, και όντας αήττητος εκτός έδρας στη φετινή περίοδο, οι ποδοσφαιριστές μας είχαν ένα ακόμα βουνό να ανέβουν.

Καλύτεροι εμείς στο πρώτο μέρος, όπου και χάσαμε τις σημαντικότερες ευκαιρίες μας, με κύριο εκφραστή τον Λαζάρ, και με τον αντίπαλο να βλέπει τον Πάτροκλο Ραυτόπουλο τελευταία στιγμή, πάνω στη γραμμή να του στερεί το 0-1, στο 40ό λεπτό και να ισορροπεί στο δεύτερο μέρος, να προηγείται τελικά και να χάνει μοναδικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 64ό λεπτό, όταν μετά από ένα ωραίο πλασέ, ο αντίπαλος επιθετικός έβαλε την ομάδα του Ψυχικού μπροστά στο σκορ. Όμως, τα παιδιά μας έδειξαν άμεσα ότι δεν συμβιμβάζονται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη, και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Λαζάρ με μια πολύ ωραία κίνηση, ύστερα από σέντρα του Διονάτου, έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η φιλοξενούμενη ομάδα μετά την ισοφάρισή μας ανέβηκε ψάχνοντας το γκολ που θα της έδινε τη νίκη, και στην καλύτερή της στίγμη, είδε πλασέ επιθετικού της να καταλήγει εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι μας.

Η θέληση και η αυταπάρνηση των ποδοσφαιριστών μας (δείγμα αυτής ο τραυματισμός του Σταμάτη στη μύτη που υποχρεωτικά μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο για ράμματα), και η ώθηση της εξέδρας έφεραν την ολική ανατροπή στο 83' όταν παράλληλη μπαλιά του Γιώργου Λιαγκόζη, βρήκε τον Λαζάρ που απλά την έσπρωξε προς τα δίχτυα.

Στους πανηγυρισμούς του γκολ αυτου, αποβλήθηκε και ο Γιώργος ο Λαζάρου, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο.

Νικόντας λοιπόν, τον αήττητο και πολύ δυνατό, όπως αποδείχθηκε, ΠΟΨ, η ομάδα μας βρέθηκε στην προνομιακή θέση που, αν καταφέρει και πάρει τους τρεις βαθμούς την ερχόμενη εβδομάδα, θα δώσει αγώνα μπαράζ για δεύτερη συνεχή χρονιά, με τρόπαιο την άνοδο στην Α' Αθηνών, αυτή τη φορά με την συντοπίτισσα Κηπούπολη.

Για να φτάσει όμως μέχρι εκεί, έχει να ξεπεράσει το μεγαλύτερο ίσως εμπόδιο, αυτό του πρωτοπόρου.

Επόμενη αγωνιστική και τελευταία της χρονιάς λοιπόν, αντιμετωπίζουμε τον ήδη προβιβασμένο στην Α' Κατηγορία Παπάγο, εκτός έδρας, σ' ένα ματς φιέστα για εκείνους και ζωτικής σημασίας για εμάς.

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ