Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Δηλώσεις Καλαμοτουσάκη και Μάζη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 14:24    Print    Email

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος και της νέας ενότητας που ανοίγουμε στην ιστοσελίδα μας, όπου κάθε εβδομάδα θα έχουμε μία δήλωση του προπονητή και κάποιων ποδοσφαιριστών, οι Πολυχρόνης Καλαμοτουσάκης και Σωτήρης Μάζης, έκαναν την αρχή και δήλωσαν τα εξής:


polyxronisΠολυχρόνης Καλαμοτουσάκης

"Από την πλευρά μου εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρικη χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα, και να πετύχουμε σαν ομαδα τους στοχους που εχουμε θεσει στο φετινο πρωταθλημα, δηλαδή μια αξιοπρεπή πορεία. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στην Καισαριανή, όπου εύχομαι να μπούμε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα."


mazisΣωτήρης Μάζης

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα μας, και από ότι φαίνεται φέτος έχουν μπει οι βάσεις, με την προετοιμασία αρχικά αλλά και με την καθημερινή προσπάθεια στις προπονήσεις, να δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό να σταθεί όπως πρέπει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Πρέπει να ανταποκριθούμε σωστά στη πρώτη δοκιμασία για φέτος απέναντι στην ομάδα της Καισαριανής, με σοβαρότητα, έχοντας στο μυαλό μας πάντα τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και μόνο έτσι μπορούμε να επικεντρωθούμε 100% σε αυτο και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα."

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ