Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Δηλώσεις του Γ. Λαζάρου 19/04/2018

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 22:30    Print    Email
Δηλώσεις στις εφημερίδες Φως και Ώρα για Σπορ, παραχώρησε ο προπονητής της Ανδρικής μας ομάδας, Γιώργος Λαζάρου, σχετικά με το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στην Αλσούπολη, αλλά και για το προηγούμενο με την Αγία Ελεούσα.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

"Όταν σημειώνεις μία νίκη απέναντι σε ένα τόσο ιστορικο συλλογο, αλλά ταυτόχρονα και σε μια από τις πιο καλοδουλεμενες ομάδες του ομίλου, οπως η Αγία Ελεούσα, σιγουρα η ψυχολογία σου ανεβαίνει. Ότι είχαμε προετοιμάσει στη διάρκεια της βδομάδας μας βγήκε, εφαρμόσαμε το παιχνίδι μας και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτος εδρας με την Αλσούπολη, απέναντι σε μια ομάδα δυνατή, με υψηλούς στόχους. Όπως και την προηγούμενη βδομάδα, θα έχουμε συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο για το πως θα αντιμετωπίσουμε το ματς και θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται ιδιαίτερη υπομονή και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα φτάσει στο τέλος στη νίκη.  Έχουμε, πλέον, πολλή εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η πορεία μας στο δεύτερο γύρο είναι πολύ καλη, ωστόσο ο στόχος παραμένει ένας και μοναδικός. Να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να δίνουμε τα παντα για τη νίκη."

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ