Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Δηλώσεις του Γ. Λαζάρου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 21:30    Print    Email

Δηλώσεις σε αθλητικές εφημερίδες και websites, παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Λαζάρου, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και του εκτός έδρας ματς της πρώτης αγωνιστικής, με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

«Σίγουρα η εικόνα μας στους δυο πρώτους γύρους του κυπέλλου ήταν ενθαρρυντική, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό δεν σημαίνει και πολλά. Όλοι οι αντίπαλοι μας ήταν στην περίοδο του μονταρίσματος και θεωρώ ότι βασικό τους ενδιαφέρον, όπως και δικό μας, είναι η έναρξη του πρωταθλήματος.


Ως τώρα έχουμε δουλέψει αρκετά καλά, βάζουμε τις βάσεις να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο, ένα σύνολο που ουσιαστικά κτίζεται από την αρχή, αφού περίπου το 70% των παικτών της ομάδας ήρθε το καλοκαίρι. Το θετικό στην όλη αυτή προσπάθεια είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας έχει πέσει αρκετά, και όλα τα νέα παιδιά που έχουν έρθει δείχνουν μεγάλη διάθεση. Έτσι, σε συνδυασμό με την απαιτουμένη υπομονή, έχουμε όλα τα στοιχειά να κάνουμε κάτι καλό.

Ο όμιλος που συμμετέχουμε είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός, με αρκετές ομάδες ειδικού βάρος στα αθηναϊκά πρωταθλήματα και μεγάλη παρουσία τα προηγούμενα χρόνια στην Α' κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία που είχαμε πέρσι, να κτίσουμε πάλι μια ομάδα με γερές βάσεις, να αναδείξουμε τους νεαρούς μας παίκτες και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε στη βαθμολογία.

Αναφορικά με τον αντίπαλο μας την πρώτη αγωνιστική, ξέρουμε ότι είναι μια ποιοτική ομάδα, με ταλέντο, που πέρσι έκανε μια εξαιρετική πορεία τερματίζοντας τρίτη. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, που θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας και όλα αυτά που έχουμε δουλέψει ως τώρα. Νομίζω ότι αν έχουμε την ίδια αγωνιστική πειθαρχία που έχουμε δείξει ως τώρα στο κύπελλο και υπομονή στο παιχνίδι μας, θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.»

Αμφίβολοι είναι οι τραυματίες Καμαρέτσος, Μακρής, Ραυτόπουλος, ενώ απών θα είναι ο Κούτρης.

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ