Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Δηλώσεις του Γ. Λαζάρου για τον αγώνα με τον Ηρακλή Περιστερίου (11/10/2018)

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 05:27    Print    Email

Ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας, Γιώργος Λαζάρου, παραχώρησε τις ακόλουθες δηλώσεις, σε αθλητικά sites και εφημερίδες, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Περιστερίου.

Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής:

"Πρόκειται για ένα εκτος εδρας ματς με όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπικού ντερμπυ. Και οι δυο ομάδες γνωρίζουμε η μια την άλλη, ενώ ταυτόχρονα εχουμε κάνει εξίσου καλο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
Ο αντίπαλος μας φέτος είναι δυνατός, με καλη λειτουργία τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Εχουμε μια εικόνα για το παιχνίδι του και θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία του.

Από την άλλη, εμεις θα συνεχίσουμε πάνω στο πλανο που δουλεύουμε τη φετινή χρονια στο κομμάτι της στρατηγικής μέσα στο γήπεδο, παράλληλα όμως θα υπάρχει και εναλλακτικό, σε περίπτωση που χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας.

Βέβαια όλα αυτά είναι είναι σε δεύτερη μοίρα, αφού θεωρώ ότι η ομάδα που θα είναι πιο καλά προετοιμασμένη ψυχολογικά και θα είναι συγκεντρωμένη και στα ενενήντα λεπτά του παιχνιδιού θα έχει προβάδισμα για τη νίκη.

Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στον τρόπο που προσαρμόζονται στις συνθήκες ξεχωριστά του κάθε παιχνιδιού. Πιστεύω ότι με την αναλογη προσοχή και με πολλή θέληση, θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα."

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ