Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Δηλώσεις του Γ. Λαζάρου για την έναρξη της προετοιμασίας

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 17:03    Print    Email
Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής μας ομάδας, ο προπονητής της ομάδα μας, Γιώργος Λαζάρου, προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις:

"Μετά τις δυο εξαιρετικές σεζόν που προηγήθηκαν, ξεκινάμε μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά με πολύ διάθεση και πίστη ότι θα παραμείνουμε εκ νέου ανταγωνιστικοί και σε υψηλά, για την κατηγορία, στάνταρ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχαμε αποχωρήσεις σημαντικών παικτών για την ομάδα, όμως με μεθοδικό τρόπο και αρκετά προσεκτική επιλογή, αντικαταστάθηκαν με αρκετά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, δίνοντας μια νέα προοπτική στην ομάδα. Βεβαία, αυτό σημαίνει αυτομάτως πολύ δουλειά από όλους, για να συμπληρωθεί σωστά το παζλ και να δημιουργήσουμε πάλι ένα σύνολο με ομοιογένεια και σωστή ποδοσφαιρική λειτουργία. Πάντως, δεν έχει συμπληρωθεί πλήρως το ρόστερ της ομάδας και ίσως στις επόμενες μέρες γίνουν κάποιες ελάχιστες προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις.

Από κει και πέρα, πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας με όλους τους παίκτες μας παρόντες. Δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια φυσικής κατάστασης και τακτικής, προοδευτικά θα ανεβάσουμε ρυθμούς, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Από την επόμενη βδομάδα μπαίνουμε στη διαδικασία των φιλικών αγώνων, που μαζί με τους αγώνες κυπέλλου θα αποτελέσουν τη βάση για το μόνταρισμα της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας."

Οι φιλικοί αγώνες που έχουν προγραμματιστεί είναι: 28/8 με Αττικό (εντός), 31/8 με ΑΟ Ιλίου (εκτός), 4/9 με Ατρόμητο Μεταμόρφωσης (εντός), ενώ ύστερα θα ακολουθήσουν τα ματς κυπέλλου.ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ