Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Δηλώσεις του Γ. Λαζάρου για τα πρώτα φιλικά της προετοιμασίας

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 07:52    Print    Email

Ο προπονητής της αντρικής μας ομάδας, Γιώργος Λαζάρου, δήλωσε τα παρακάτω αναφορικά με το ισόπαλο φιλικό με τον Α.Ο. Ιλιου (1-1) εκτός εδρας, αλλά και για την πορεία της προετοιμασίας ως τώρα:

"Ήταν ένα δυνατό φιλικό μάτς με αντίπαλο μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής όλους τους παίκτες και δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα.
Η εικόνα μας ήταν γενικά καλή όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Το θετικό ειναι ότι τόσο στο επιθετικό κομμάτι όσο και στο αμυντικό, φάνηκαν οι όποιες αδυναμίες αλλά και δυνατότητές μας, επομένως με γνώμονα αυτές θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Ακόμα είμαστε στο στάδιο που όλοι παίκτες παίρνουν χρόνο συμμετοχής για να δείξουν τι μπορουν να προσφέρουν. Το μοντάρισμα της ομάδας θα γίνει κυρίως στο κύπελλο.
Η άμεση προτεραιότητα μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με πολύ διάθεση."

Η ομάδα έχει δώσει ένα ακόμα φιλικό με αντίπαλο τον Αττικό (1-0), ενω την επόμενη Τετάρτη 4/9 στις 19.30 αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ