Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Δηλώσεις του Γ. Λαζάρου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 05:40    Print    Email

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ στην οποία η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκείνη της Δόξας Βύρωνα, ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας, Γιώργος Λαζάρου, προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις:

"Ξεκινάει μια νέα σεζόν για εμας, με αρκετές φιλοδοξίες και στόχο να βρισκόμαστε τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με τις δυο τελευταίες χρονιές.
Ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας, με αρκετή δουλειά και όρεξη. Οι καινούργιοι παικτες μας δείχνουν να έχουν εγκλιματιστει άμεσα στην ομάδα και όλα δείχνουν ότι και φέτος θα εχουμε ένα ομοιογενές σύνολο.

Αναφορικά με το εντός έδρας ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Δόξα Βύρωνα, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ντερμπυ μεταξύ δυο ομάδων με υψηλούς στόχους.Και οι δύο ομάδες έχουμε εικόνα του αντιπάλου μας, καθώς παίξαμε και στο κύπελλο.

Σίγουρα από τότε, έχουν περάσει δύο βδομάδες προετοιμασίας και κάθε ομάδα θα έχει προσθέσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της.

Εμείς έχουμε προσαρμόσει την τακτική με γνώμονα ότι παίζουμε στην έδρα μας καθώς και ότι πλέον έχουμε δουλέψει περισσότερα στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι. Ευχομαι να γίνει ένα καλο ματς και να ξεκινήσουμε το πρωταθλημα με ένα θετικό αποτελέσμα."

Απόντες θα είναι οι Κουτρης (κόκκινη κάρτα), Μπιτζας (κάκωση) και Καπλανης (τράβηγμα).

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ