Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Γεύμα της Διοίκησης στην Κ16

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 22:34    Print    Email
Γεύμα παρέθεσε η Διοίκηση της ομάδας μας, στο τμήμα της Κ16, με αφορμή την πρόκρισή που πέτυχε στον όμιλο των ισχυρών ομάδων, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.
Στο φιλόξενο χώρο του "Καλαμάκι - Ζυμαράκι", οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου, απόλαυσαν το ρεπό τους... αλλά και τους μεζέδες.

Από πλευράς Διοίκησης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Αλέξης Μαργαρίτης, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Λαλάκης και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών και Έφορος της Κ16, Απόστολος Ανδριανάκος. Ο Πρόεδρος, στην σύντομη ομιλία του, επανέλαβε για μια ακόμη φορά την περηφάνια που νιώθει για την αγωνιστική κατάσταση, αλλά κυρίως το ήθος των Ακαδημιών. Επίσης, ανέπτυξε για μια ακόμη φορά το πλάνο της Διοίκησης, σύμφωνα με το οποίο, στα επόμενα 2 χρόνια, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι), οι αθλητές του αντρικού τμήματος, θα προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Φυσικά, εξήρε το έργο των προπονητών, και στο πρόσωπο του παρόντα προπονητή της Κ16, Ηλία Θεοδωρακόπουλου έδωσε τα συγχαρητήρια για το έργο τους.

Θυμίζουμε ότι η επιτυχία του τμήματος της Κ16, έχει μεγαλύτερη σημασία, μιας και οι αθλητές της ομάδας είναι αποκλειστικά γεννηθέντες το 2005, εν αντιθέσει με τους περισσότερους αθλητές των άλλων ομάδων, οι οποίοι είναι γεννηθέντες το 2004.

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ