Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Στις επάλξεις και πάλι με νέες προσθήκες

Σάββατο, 02 Αυγούστου 2014 09:25    Print    Email

Τις πρώτες τους ημέρες στο γήπεδο για τη νέα χρονιά, μετράνε ήδη οι ποδοσφαιριστές μας αφού από τη Δευτέρα 28 Ιουλίου έχει ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμάσια της ομάδας μας με τους περισσότερους να δίνουν το παρών στις καθημερινές προπονήσεις.

Φυσικά θα υπάρξει μια διακοπή μιας εβδομάδας, αυτή του Δεκαπενταύγουστου κατά την οποία οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο θα απολαύσουν τις διακοπές τους για να συνεχίσουν από τις 18 Αυγούστου και να μπουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το παρών στην προετοιμασία δίνουν και οι περισσότεροι από τους νέους ποδοσφαιριστές μας που έχουν προστεθεί (εώς τώρα) στην ομάδα μας αυτό το καλοκαίρι.


Συγκεκριμένα, οι νέες μας ενισχύσεις έχουν ως εξής:


Κουφός Κωνσταντίνος (1993) μέσος από Άγιο Ιερόθεο

Νιζάμης Νικόλαος (1994) αμυντικός από Άγιο Ιερόθεο

Οικονομόπουλος Δημήτριος (1995) τερματοφύλακας από Θύελλα Κορυδαλλού

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (1988) μεσοεπιθετικός - Ελεύθερος

Λασκαρίνης Αναστάσιος (1993) αμυντικός - Πρώην ποδοσφιαριστής της ομάδας μας που επέστρεψε

 

Στην αντίπερα όχθη τον Φοίνικα Περιστερίου αποχαιρέτησαν και επίσημα  οι Παπαγιαννόπουλος και Βλάμης για να συνεχίσουν σε άλλα σωματεία ο καθένας αντίστοιχα, ενώ ο Γιώργος ο Ψυχογιός έχει ανακοινώσει από το τέλος της περιόδου που τελείωσε ότι αυτή ήταν και η τελευταία του ποδοσφαιρική χρονιά. Επίσης αναμένεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να ανακοινωθούν κι άλλες αποχωρήσεις - προσθήκες.

 

Από την πλευρά της Διοίκησης ευχόμαστε καλή συνέχεια στα παιδιά που αποχώρησαν για άλλους συλλόγους και τους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους, ενώ στο Γιώργο τον Ψυχογιό που αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του στην ομάδα μας, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ζωή του και στον δύσκολο δρόμο της πολιτικής που έχει επιλέξει. Τον ευχαριστούμε επίσης για την μεγάλη του προσφορά και για το γεγονός ότι επέλεξε να είναι ο Φοίνικας ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός του σταθμός.

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  friends
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
POWER AUTO GAS karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ