Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Αναβολή αγωνιστικής για το προσεχές Σαββατοκύριακο

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 15:55    Print    Email

Την αναβολή όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων αποφάσισε χθες η Γ.Γ.Α. για το προσεχές Σαββατοκύριακο, σε ένδειξη πένθους για τον φίλαθλο του Εθνικού Κώστα Κατσούλη που έχασε τη ζωή του χθες, μετά τον τραυματισμό του στο γήπεδο του Ηρόδοτου, στην Κρήτη πριν από δύο εβδομάδες.

 

Η απόφαση αυτή μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο σαν φόρος τιμής για τον αδικοχαμένο Κώστα και προφανώς δεν μπορεί από μόνη της να πατάξει τη βία που μαστίζει τα Ελληνικά γήπεδα, είτε αυτά είναι επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά.

 

Είναι πολλές οι φορές που και εμείς οι ίδιοι έχουμε γίνει μάρτυρες γηπεδικής βίας και οι πιο πρόσφατες αναμνήσεις μας είναι νωπές ακόμα. Θεωρητικά, οι οπαδοί του Ηρόδοτου δεν ήθελαν να φτάσουν στο σημείο αυτό αλλά όπως αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, το κακό δεν αργεί να γίνει.

 

Είναι λυπηρό που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν τέτοια μυαλά σε σώματα ανθρώπων και είναι ακόμα πιο λυπηρό το ότι δεν θα υπάρξει ποτέ λύση στο συγκεκριμένο θέμα, παρά μόνο αναβολές...

 

Καλό ταξίδι στον Κώστα Κατσούλη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Μακάρι να μπορούσαμε να ευχηθούμε να είναι ο τελευταίος...

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  friends
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
POWER AUTO GAS karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ