Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Σώσαμε το βαθμό...

Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 17:33    Print    Email

Με τον ίδιο τρόπο που τέλειωσε η χρονιά, με τον ίδιο τρόπο άρχισε! Ο πρώτος αγώνας για το 2015 για την ομάδα μας εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο επεισοδιακούς για την φετινή σεζόν (μαζί με αυτόν με τον Αθηναϊκό), αφού ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς και συνεχίστηκε με πολλά παρατράγουδα και πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Μόλις στο 16ό λεπτό βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όταν ο επιτιθέμενος της ομάδας της Καισαριανής βρέθηκε μόνος του πλάγια στην εστία μας και πλάσαρε χωρίς δυσκολία.

Δεν πέρασαν 6 λεπτά και η ομάδα μας είδε να χάνει τον Καλλιάνη με απευθείας κόκκινη εν τέλει, αφού πρώτα ο διατητής Στάϊκος είχε δείξει την κίτρινη κάρτα, στη συνέχεια εξάντλησε την αυστηρότητά του και τον απέβαλε αφήνοντας την ομάδα μας χωρίς δεύτερη σκέψη, με παίκτη λιγότερο να παλέψει για τα υπόλοιπα 70 λεπτά που αμέμεναν.


Παρά και αυτή την αρνητική εξέλιξη, η ομάδα μας ισοφάρισε στο 35ό λεπτό όταν ο Θεοδωρακόπουλος, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λάσκαρη βρέθηκε ψηλότερα απ' όλους στον αέρα και με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε και μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, το σκορ μπορεί να μην άλλαξε αλλά η ομάδα της Καισαριανής έχασε αρκετές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, η ψυχή όμως των δικών μας ποδοσφαιριστών και οι αποκρούσεις του Μπιτζούνη κράτησαν την ομάδα μας ζωντανή να διεκδικεί και αυτή τη νίκη, έστω και αν έπαιζε με παίκτη λιγότερο και τον διαιτητή Σκούρα να εκτελεί το χειρουργικό του έργο, με το βαβμάκι αποδεικνύοντας ότι δίκαια είναι διαιτητής Β' Εθνικής.


Ο βαθμός της ισοπαλίας μόνο πολύτιμος μπορεί να χαρακτηρισθεί, βάσει των συνθηκών του χθεσινού αγώνα, όμως πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και πάλι για να πάρουμε άλλη μια βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Επόμενη αγωνιστική, στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος με τον πρωτοπόρο Άφοβο.

 

  04 / 01 / 2015 - ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΑΦΑΣ - 13η Αγωνιστική

foinikaslogo


1 - 1

gskaisarianis

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Γ.Σ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στάϊκος, Γεωργακόπουλος, Ματσούκας

Γκολ: 35' Θεοδωρακόπουλος / 16' - Αποβολή: 22' Καλλιάνης

Η σύνθεση της ομάδας:

1)

Μπιτζούνης

2)

Ραζάκης

3)

Λάσκαρης

 

4)

Μπέσιος

5)

Τούνγκα

6)

Θεοδωρακόπουλος

7)

Κότσο

8)

Καλλιάνης

9)

Γεωργιόπουλος

 

10)

Χαμοσφακίδης

11)

Φιλόπουλος

(84' Λώλης)

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις:

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  friends
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
POWER AUTO GAS karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ