Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Δηλώσεις του Γιώργου Λαζάρου για την ολοκλήρωση της σεζόν

Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 23:26    Print    Email

Δηλώσεις του προπονητή της ανδρικής μας ομάδας, Γιώργου Λαζάρου για τη σεζόν που πέρασε και την παραμονή στην κατηγορία, φιλοξενήθηκαν στα έντυπα των εφημερίδων "Ώρα για Σπορ" και "Φως των Σπορ".

"Ηταν μια δύσκολη χρονια, που ευτυχώς είχε θετική κατάληξη. Απο το Νοέμβριο που ήρθα στην ομάδα, μαζί με τη διοίκηση αναθεώρησαμε τους στόχους. Θέσαμε ως σκοπό να βαλουμε τις βασεις για τη δημιουργία μιας ομαδας με μέλλον, που θα προωθήσει δικά της παιδια, θα εχει ενα πολύ καλό κλίμα και χρόνο με το χρόνο θα γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική.

Ετσι πήραμε σημαντικές αποφάσεις, που ξέραμε οτι θα δυσκολέψουν την προσπάθεια μας, αλλα στο τελος της μέρας θα έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για να γινει κατι καλο και με προοπτικές.

Θελω να πω ενα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου, τους μεγάλους πρωταγωνιστες όλης αυτης της προσπάθειας, που με πολυ υπόμονη και κόπο βοήθησαν το σύλλογο να πετύχει το στόχο του.

Ταυτόχρονα, θελω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε απο την πρωτη στιγμή, και για το πολυ ήρεμο κλίμα που δημιούργησε, στην προσπάθεια μας να καταφέρουμε το στόχο μας.

Ο Φοίνικας ειναι πραγματικά μια μεγαλη ποδοσφαιρική οικογένεια, και ειναι πολυ σημαντικό για μένα που βρίσκομαι εδω."

Αθήνα
1/6/2017

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  friends
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
POWER AUTO GAS karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ