Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Ενημέρωση για μεταγραφές και ανανεώσεις

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 14:44    Print    Email
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, η ομάδα μας ανανέωσε τη συνεργασία της με σχεδόν όλο το βασικό της κορμό. Έτσι, μετά τους Κολέζι, Μάζη, Καρανικόλαο, Γιουλβανίδη και Ρουμελιωτάκη, ο σύλλογος κράτησε στο δυναμικό του και τους Καλάμοτουσακη, Μουράτη, Μυλωνά και τον αρχηγό της ομάδας Σίμο Λάσκαρη.

Ταυτόχρονα, η ομάδα προχώρησε σε τέσσερις σημαντικές προσθήκες για ενίσχυση του ρόστερ της. Έτσι αποκτήθηκαν, ο Χρήστος Σκεπετάρης (στόπερ, 29 ετών από Κηπούπολη), Γιώργος Κουμής (τερματοφύλακας, 23 ετών από Ειρήνη Πετρούπολης), ο Χριστόδουλος Μακρής (στόπερ, 18 ετών από Ατρόμητο Κ18), ενώ επέστρεψε στην ομάδα ο Νίκος Κορδιας (18 ετών, επιθετικός) που απουσίαζε λόγω σπουδών. Το ρόστερ θα συμπληρώσουν και πεντε με έξι ποδοσφαιριστές που θα προωθηθούν από το εφηβικό τμήμα.

Αντίθετα, με τα χρώματα του Φοίνικα δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Αγγελούσης, Ζαχαράκης, Λουκάκης και Δουληγέρης, τους οποίους και η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει για την προσφορά τους στο διάστημα που παρέμειναν σε αυτήν.

Για τις μέχρι τώρα κίνησεις, ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Λαζάρου, δήλωσε:
"Κινούμαστε ακριβώς βάσει του προγραμματισμού που έχουμε κάνει για τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί σε συνεργασία με την διοίκηση, παρέμεινε ο βασικός κορμός της ομάδος, που ήταν και ο κυριος μας στόχος, ενώ ταυτόχρονα με πολύ προσεκτικές επιλογές συμπληρώνουμε το ρόστερ. Μέχρι το τέλος των μεταγραφών ίσως να γίνουν ακόμα μια η δυο προσθήκες, εφόσον είναι κάτι εξαιρετικό για μας."

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου, ενώ έχουν προγραμματιστεί τρία φιλικά. Στις 27/8 με Α.Ο. Ιλίου, στις 30/8 με Γαλαξία και στις 3/9 με Ιάσωνα Ιλίου.

IMG 3167  IMG 3168

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  friends
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
POWER AUTO GAS karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ