Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα για το bullying

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 22:30    Print    Email
Στην σχεδόν κατάμεστη αίθουσα ομιλιών του ΚΥΒΕ Περιστερίου, διεξήχθη η επιτυχημένη ημερίδα της ομάδας μας, με θέμα το "Bullying". Με βασικό ομιλητή τον Ψυχολόγο Δρ. Γεράσιμο Ζαπάντη, που κάλυψε οποιαδήποτε ερώτηση γεννήθηκε από τους παρευρισκόμενους, και τον δημοσιογράφο Αντώνη Πανούτσο, να ανοίγει και να κλείνει την εκδήλωση με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, η επιτυχής κατάληξη της, ήταν δεδομένη εξ' αρχής.

Παρόντες στην ημερίδα, πέρα από όλο το Δ.Σ. της ομάδος μας, τους προπονητές, τους αθλητές της ομάδας μας, αλλά και τους γονείς αυτών, ήταν και η ηγεσία του Δήμου μας, με προεξέχοντα φυσικά τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.
Στο πλευρό του, όπως πάντα οι πιστοί του συνεργάτες, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής Αναστάσιος Θεοδωράκος, ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Ατρομήτου Αθηνών Βασίλειος Μπέτσης, ο Πρόεδρος του ΔΕΠΑ του Δήμου μας Αναστάσιος Καλλιάφας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Κασουρίδης.

Επίσης, την ΕΠΣΑ εκπροσώπησε ο Ταμίας της Ένωσης, Ιωσήφ Ξυπνητός, ενώ υπήρξε κι άλλος εκπρόσωπος του Ατρομήτου Αθηνών, πιο συγκεκριμένα ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας, Μανδάς Χρήστος.

Από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου μας, στο πάνελ της εκδήλωσης, βρέθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, με τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Λαλάκη, οι οποίοι ευχαρίστησαν όσους κατάφεραν και έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, δίνοντας μια υπόσχεση ότι ανάλογες ημερίδες θα καθιερωθούν, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο από την ομάδα μας.

Τέλος, από την πλευρά των προπονητών των ακαδημιών, τον λόγο πήρε ο Ηλίας Θεοδωρακόπουλος, που ευχαρίστησε παρομοίως τους παρόντες, δίνοντας με λίγα λόγια το στίγμα, για τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις δύσκολες καταστάσεις, και δουλεύουμε στις ακαδημίες της ομάδας μας.

Ακολουθεί και βίντεο, με όλες τις ομιλίες που δόθηκαν.
Βίντεο από την εκδήλωση

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ