Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Με επιτυχία έγινε η γιορτή των 50 ετών, και η κοπή πίτα των ακαδημιών μας

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 21:02    Print    Email
Σήμερα το πρωί, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, έλαβε χώρα η γιορτή των 50 ετών από την ίδρυση της ομάδας μας, και παράλληλα και η κοπή πίτας των ακαδημιών μας, σε ένα πολύ ιδιαίτερα θερμό και συγκινησιακό κλίμα.

Το πολυπληθές κοινό που βρέθηκε στον χώρο της εκδήλωσης, όπου ήταν πάνω απο 230 άτομα, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε βίντεο, την ιστορία της ομάδας μας, από την ίδρυσή της μέχρι και το σήμερα, με αναφορές στα πιο σημαντικά γεγονότα της ιστορίας της, αλλά και σε αθλητές που χάραξαν μια δική τους ξεχωριστή πορεία, αθλητική ή μή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας, Αλέξης Μαργαρίτης, βράβευσε τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας, Δημήτρη Πονηράκο, για την προσφορά εκείνου αλλά και του πατέρα του, Νίκου Πονηράκου, ιδρυτή του Φοίνικα Περιστερίου.

Επίσης, βραβεύτηκαν αθλητές των ακαδημιών μας, που αρίστευσαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ και ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι απέσπασαν το πρώτο βραβείο από την Μαθηματική Εταιρία. Πιο συγκεκριμένα, για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών βραβεύτηκε ο Τριαντάφυλλος Κωνσταντίνος, και οι Αγόρας Βασίλης, Παζαρακιώτης Χρήστος, Μάζαρος Ιωσήφ και Ανδριανάκος Νίκος για την βράβευσή τους από την Μαθηματική Εταιρία Ελλάδος.

Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, καθώς και ο Πάτερ Σπυρίδων Καζάνης, ενώ την εκδήλωσή μας τίμησε επίσης ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Καλογερόπουλος. Από την πλευρά της ΕΠΣΑ, το παρών έδωσε ο Ιωσήφ Ξυπνητός.

Εμείς από την πλευρά μας τους ευχαριστήσουμε όλους όσους αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας, και βρέθηκαν αυτό το πρωϊνό Κυριακής στο χώρο του ΚΥΒΕ, σε μία πολή ιδιαίτερη μέρα για τον σύλλογό μας, όπου φέτος κλείνει τον μισό αιώνα ζωής του.

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ