Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Μεταγραφικές ανακοινώσεις και έναρξη προετοιμασίας

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 12:47    Print    Email
Στην ανακοίνωση των πρώτων μεταγραφών για τη φετινή σεζόν προχώρησε ο σύλλογός μας που ενέταξε στο δυναμικό του, τους Βαλάντη Αναγνωστόπουλο (32 ετών στόπερ από Α.Ο. Καραβά).

Ο Βαλάντης Αναγνωστόπουλος, έρχεται στην ομάδα μας μετά από μια χρονιά που έφερε την άνοδο στη Γ' Εθνική για την προηγούμενη ομάδα του, αυτή του Καραβά, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για τις παρακάτω ομάδες:

Αστέρας Σύρου
Ελλάς Σύρου
Φωστήρας Αθηνών
Σπάθα Χανίων
Ερμής Εξοχής
Αίας Σύρου

Ο προπονητής της ομάδα μας, Γιώργος Λαζαρου, προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις αναφορικά με τις τελευταίες μας μεταγραφές.

"Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα, που έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που είχε δήμιουργηθει στο κέντρο της άμυνας.
Ο Βαλάντης έχει σημαντικές παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες, και με την εμπειρία του στοχεύουμε τόσο να βοηθήσει τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας όσο και να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Τον καλοσωριζουμε στην οικογένεια του Φοίνικα Περιστεριου, σημαντικό για μας που είναι πλέον μαζί μας στην προσπάθεια που θελουμε να κάνουμε."

Παράλληλα, η ομάδα μας ανακοινώνει την μεταγραφή του Χριστόφορου Βιδάκη (24 ετών, αριστερό χαφ από ΑΕ Μοιρών Ηρακλείου).

Τέλος, στις 17 Αυγούστου και ώρα 18:30 ξεκινάει η καθιερωμένη προετοιμασία της ομάδα μας, στο γήπεδο της Χωράφας.

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ