Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Α.Σ. Φοίνικα Περιστερίου

omadatiskardias

Επιστροφή στις προπονήσεις για τις ακαδημίες

Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 07:27    Print    Email

Μισό χρόνο και κάτι μετά, τα λουκέτα στα γήπεδα της Χωράφας, και στα γήπεδα όλης της χώρας θα ανοίξουν και πάλι, για χάρη των ακαδημιών μας. Έτσι ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες, έτσι αποφάσισααν εκείνοι που "ξέρουν".
Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε και πάλι στα γήπεδα, που τα παιδιά θα δουν τος φίλους τους και θα εκτονώσουν την καταπιεσμένη ενέργεια 7 μηνών, και θα χαρούν πάλι το παιχνίδι, με την απαιτούμενη ασφάλεια πάντα.

Επίσης, σίγουρα μας προξενεί απογοήτευση και προβληματισμό που ήμασταν η μοναδική χώρα της Ευρώπης με κλειστό τον ερασιτεχνικό αθλητισμό για τόσο μεγάλο διάστημα, και έπρεπε να έρθει το καλοκαίρι και οι πρώτοι τουρίστες, ώστε να επιτραπεί η επανέναρξή του.

Με την πρέπουσα ασφάλεια λοιπόν, από την Δευτέρα 17 Μαΐου ξεκινάμε. Οι προπονήσεις θα κρατήσουν για 3 εβδομάδες και θα γίνονται σε γκρουπ των 10 ατόμων. Για κάθε μία από αυτές τις εβδομάδες, οι αθλητές μας θα πρέπει να επιδεικνύουν το self test του σχολείου τους στα γραφεία της ακαδημιας όπως ακριβώς συμβαίνει κατά την είσοδο στο σχολείο.

Στα πλαίσια της τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, παρακαλούνται οι γονείς όπως αποφεύγουν να παραλαμβανουν τους αθλητές από τον εσωτερικό χώρο του γηπέδου. Για τους αθλητές που έχουν δηλωθεί μέσω viber ενώ τους έχουμε καταγράψει στην πρώτη προπόνηση μαζί με το self test παρακαλώ να περάσετε από τα γραφεία για να καταγράψουμε ότι θα συμμετάσχει καθώς και την καταβολή της συνδρομής που είναι στα 20 ευρώ. (ειδικές κατηγορίες πολυτεκνοι τριτεκνοι ή 2 παιδιά στην Ακαδημία είναι 15 ευρώ).

Σας ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε να σας δούμε και πάλι.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους ακαδημιών, Βλάχο Παναγιώτη και Αρβανιτίδη Μιχάλη.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων.

proponiseis 052021

ΧΟΡΗΓΟΙ

margaritis stamatis  new optical
 
 eled logo new homecorner logo new
decocar  anco logo 600x315  kouratoras thomas magkali 
perfect coffee karamanis mitros safeway SOFA logo 1437x449 

Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πευκών(Γήπεδο Χωράφας)
Τηλ: 210 - 5767989
Φαξ: 210 - 5767989
E-mail: foinikas@foinikasfc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ